Kermis Mis zondag 12 juli 2020

12 juli 2020

10de Kermismis

Ook voor de speciale Kermismis, die dit jaar voor de 10e keer zou plaats vinden op de botsautobaan, is een oplossing gevonden. Voorganger Bernard van Welzenes zal voor het eerst een feestelijke viering houden in de poffertjeskraam om de Brink, op zondag 12 juli om 11.00. De livestream zal te onder meer te volgen zijn via de facebookpagina van Stichting Kermis Laren. Zoals bekend is de Larense poffertjeskraam de oudste en meest oorspronkelijke van Nederland en reisde deze vroeger uitsluitend op grote kermissen als Groningen, Leiden en Laren.
Op welke wijze belangstellende de mis zelf kunnen bijwonen wordt later bekend gemaakt. Kermisexploitanten krijgen echter voorkeur. Juist zij zijn, doordat ze door de maatregelen rond Covid-19 niet hun beroep kunnen uitoefenen, zwaar getroffen.
De kermismis biedt, samen met gunning van standplaatsen voor deze vier attracties, een teken van hoop vanuit Laren voor de kermisexploitanten een snelle terugkeer naar de normale samenleving, waar zeker ook plaats moet zijn voor collectieve ontspanning en vertier.

Deel dit programma item met je vrienden!


Volgende Dag