Nieuws

Stichting Kermis Laren

Geplaatst op door in de categorie

Welkom op de website van de Stichting Kermis Laren

De organisatie van de traditionele Larense Zomerkermis berust sinds 2010 bij de Stichting Kermis Laren NH. Het bestuur bestaat uit:

Erwin van den Berg   – Voorzitter

Karel Loeff        – Secretaris

Sandra Bakker   – medewerkster

Frank Wegman  – Penningmeester

 

Het kermisteam van de Stichting kermis Laren bestaat uit: Karel Loeff en Sandra Bakker

Administratieve ondersteuning: Edwin Resing. Adviseur van het bestuur: Albert Crans Stichting Kermis Laren postbus 216 1250 AE Laren

Poffertjes!

Geplaatst op door in de categorie

Bij de kermis horen poffertjes! In Laren staat de oudste poffertjeskraam van ons land. Weinig mensen weten, dat deze ooit maar vier dagen in Laren stond. Dat was alleen tijdens de Larense kermis. Gelukkig kunnen we nu de hele zomer genieten van poffers en wafels. Dus ook tijdens de kermis. Speciaal hiervoor is de kraam ook op maandag geopend. De kraam op de Brink is een nostalgisch fenomeen. En dat weten ook de kermisexploitanten. Zij genieten ieder jaar van de heerlijke Hollandse wafels. Omdat ze alleen nog maar in Laren worden gebakken.

De Larense Kermis is er voor iedereen

Geplaatst op door in de categorie

De Larense kermis staat bekend om haar gezelligheid. Verschillende terrassen maken dat u tijdens uw bezoek uw kinderen rustig kermis kan laten vieren, of zelf even kan genieten van een drankje, Zo is er het kermisterras onder aan het reuzenrad, het terras van Loetje en het terras van de poffertjeskraam. Laat u tijdens uw bezoek verrassen door bijzondere optredens… Zo is er zaterag tijdens de opening de muziekvereniging MCC. De kermismis wordt muzikaal omlijst door muziekvereniging Sint Jan. Arthur van poppel tovert de meest bijzondere klanken uit zijn zelfgebouwde Nautilus en op donderdag zijn er de …. Kermis als familiefeest, vol betovering en verrassing: dat is de Larense zomerkermis

Golden Pony Award – Garantie voor kwaliteit!

Geplaatst op door in de categorie

De Larense kermis won in 2009 de prestigieuze Golden Pony Award. Deze ‘oscar van de amusementsindustrie’ werd op 29 oktober uitgereikt in de Italiaanse havenplaats Genua. Eerder gingen Golden Pony’s in Nederland naar onder meer de Efteling, Madurodam en de Tilburgse kermis. In 2011 won het Eindhovense park Hilaria-concept de Golden-Pony award.  De Larense kermis ontving de prijs voor zijn vernieuwende aanpak, ‘having transformed a small traditional funfair in to a great event able to create buisiness and amusement for everybody’. Met de erkernning door het Italiaanse tijdschrift ‘Games & Parks Industry’ op zak heeft het Larense kermisteam ook in 2015 een uniek aanbod aan attracties samengesteld. Deze kermis is ieder jaar nieuw en anders: komt dat zien!